شنبه 3 تیر 1396 / 2017 24 Jun

1395/12/18

انتخاب مرکز مشاوره دانشگاه تهران به عنوان مرکز مشاوره ممتاز کشوری

در ۲۸ امین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشگاه های کشور در تاریخ ۱۵ و ۱۶ اسفندماه سال جاری در محل سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار گردید. مرکز مشاوره دانشگاه تهران رتبه ممتاز کشوری را به خود اختصاص داد و طی لوحی از سوی معاون محترم وزیر و رییس سازمان امور دانشجویی وزارت علوم و مدیر کل محترم دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان مورد تشویق قرار گرفت.

دکتر حمید یعقوبی مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امورد دانشجویان در حاشیه این گردهمایی عنوان نمودند مراکز مشاوره در سه سطح مراکز مشاوره ممتاز، نمونه و فعال امتیاز دهی می شوند که بر اساس فرم ها و گزار ش های عملکرد دریافتی از این مراکز، عملکرد آنها ارزیابی و امتیاز دهی می شود و دانشگاه ها بر حسب امتیاز و متناسب با جمعیت در هر رده مورد تقدیر قرار خواهد گرفت.