جمعه 30 تیر 1396 / 2017 21 Jul

آغاز فعاليت دومين دوره كانون همياران سلامت دانشگاه تهران

برگزاري اولين نشست دبيران و اعضاي شوراي مركزي كانون همياران سلامت دانشگاه تهران
تاريخ: 1396/03/02

اولين نشست دور دوم دبيران و اعضاي شوراي مركزي كانون همياران سلامت دانشگاه تهران در سال 1396 و در محل مركز مشاوره دانشگاه تهران و با حضور دبيران و اعضاي شوراي مركزي كانون همياران پرديس مركزي، پرديس كشاورزي و منابع طبيعي، پرديس فارابي، پرديس ابوريحان و آقاي پيروي رئيس مركز مشاوره دانشگاه تهران، آقاي دكتر يعقوبي مديركل محترم دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجويان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، آقاي دكتر حاجبي مدیر کل دفتر سلامت روانی و اعتیاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ، آقاي دكتر وهاب زاده مديركل فرهنگي و پيشگيري ستاد مبارزه با مواد مخدر كشور، آقاي دكتر مقدسي مديركل اداره بهداشت و درمان دانشگاه تهران، آقاي دكتر اللهياري معاون مركز مشاوره دانشگاه تهران در تاريخ 2 خردادماه 1396 برگزار گرديد.
برگزاري نشست فوق با هدف دريافت نقطه نظرات اعضا كانون هاي دانشجويي همياران سلامت روان پيرامون فعاليت هاي كانون، ، بحث و گفتگو در خصوص طرح هاي پيشنهادي در راستاي ارتقاي سلامت روان و جسم تشكيل شد.
اين جلسه به مدت 3 ساعت برگزار شد.