یکشنبه 28 آبان 1396 / 2017 19 Nov

1396/06/12

كارگاه آموزشي نهاد خانواده و فرزند پروري؛ ويژه‌ي كاركنان محترم دانشگاهي

همانگونه که می­دانیم خانواده اولین و مهم­ترین نهاد اجتماعی و محل شکل­گیری اجتماع بزرگتری است که در آینده وارد آن می­شویم؛ از این رو نقش سازنده­ای در فرهنگ و آینده هر کشوری ایفا می­کند. در واقع خانواده محل پروراندن افرادی است که قرار است روزی مسولیت­ها و نقش­های اجتماعی را بر عهده بگیرند و سرنوشت و وضعیت کشور را تعیین کنند.

بنابراین تربیت و پرورش کودکانی که توانا و پویا و مسولیت­پذیر باشند و بتوانند وظایف و نقش­های خود را به خوبی ایفا نمایند، از وظایف اصلی پدر و مادر و به طور کلی خانواده است که باید در درجه اول اهمیت قرار گیرد. لذا بالا بردن و به روز کردن دانش و مهارت اولیا در این زمینه امری ضروری به نظر می­رسد. در این راستا مرکز مشاوره دانشگاه تهران با همکاری دفتر آموزش اداره کل منابع انسانی و امور رفاهی کارکنان دانشگاه اقدام به برگزاری کارگاه­های آموزشی در طول سال نموده است که با استقبال فراوان از سوی کارکنان مواجه هستیم. هم اکنون نیز کارگاهی با عنوان نهاد خانواده و فرزندپروری در محل واحد آموزش بهداشت روان مرکز مشاوره دانشگاه در حال برگزاری است.