یکشنبه 28 آبان 1396 / 2017 19 Nov

1396/06/13

کارگاه آموزشي روان درماني تحليلي كوتاه مدت ویژه کارشناسان مراکز مشاوره منطقه یک

روان­درمانی تحلیلی بر پایه روانكاوي بنا نهاده شده است. رفتارها، احساسات، افكار و به طور كلي تجربيات ما انسان‌ها از منبعی خارج از آگاهی ما يا آنچه به آن توجه نداريم، از بستری که در ‌آن زندگی می­کنیم و همچنین از تعامل با ذهن­های دیگر نشأت می‌گیرد. تأثير روي این دنیای تجربی توسط شیوه­ها و ارتباطات درمانی که صرفأ ذهنی نباشند و از نظر عاطفی تأثیرگزار و عمیق باشند میسر می­شود.

روان­درمانی تحلیلی مي‌تواند بالقوه موجب ساختارسازی‌های جديد در شخصیت و رشد عاطفی فرد شود. البته باید به این نکته مهم نیز اشاره داشت که برقراری رابطه درمانی با درمانگر و بررسی دقیق و همدلانه عناصر هشیار و ناهشیار شخصیت فرد، نیازمند دقت و همکاری دو جانبه از سوی فرد و درمانگر است و به دلیل همین کار دقیق و عمیق، این درمان نسبت به دیگر روش‌های درمانی، طولانی‌تر است.

بر همين اساس و با توجه به نياز كارشناسان علاقمند به اين رويكرد درماني، دبيرخانه منطقه يك مراكز مشاوره بر آن شد تا كارگاه آموزشي با رويكرد تحليلي كوتاه­مدت را برگزار نمايد. در اين كارگاه آموزشي 25 نفر از كارشناسان شركت نمودند. اين كارگاه آموزشي كار خود را با تدريس جناب آقاي دكتر منيرپور؛ عضو محترم هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي واحد قم؛  از 31 مرداد ماه در محل مركز مشاوره دانشگاه تهران آغاز كرد و جلسه پاياني آن هم اكنون در حال برگزاري است