شنبه 30 دی 1396 / 2018 20 Jan

1396/09/27

گزارش خبری ششمین جلسه کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران

ششمین جلسه کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران با میزبانی مرکز مشاوره دانشگاه تهران و همزمان با روز وحدت حوزه و دانشگاه در تاریخ 27/09/96 در محل سالن امیرکبیر ساختمان معاونت دانشجویی دانشگاه تهران برگزار گردید.

این جلسه با حضور جناب آقای دکتر شهریور مدیر کل محترم اجتماعی استانداری تهران و رئیس کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و 26 نفر از مسئولان استانی برگزار گردید. در ابتدا آقای دکتر شهریور بر تبادل نظرات پیرامون تجارب ارزشمند دستگاه های اجرایی استان در پیشگیری از اعتیاد اشاره دارند و از اقدامات انجام شده مرکز مشاوره دانشگاه های استان تقدیر و تشکر بعمل آورد. همچنین آقای پیروی رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران و دبیر دانشگاه های منطقه یک، گزارشی از عملکرد دانشگاه های استان در خصوص اجرای تفاهم نامه پیشگیری از اعتیاد سال 95 و رئوس برنامه های سال 96 اشاره داشته که مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت. این جلسه در ساعت 30/12 به پایان رسید.