شنبه 30 دی 1396 / 2018 20 Jan

1396/09/28

برگزاری اولين كارگاه آموزشي حمايت­هاي رواني – اجتماعي در زلزله و حوادث غيرمترقبه

آغاز به کار کارگاه آموزشی تخصصی حمایت های روانی اجتماعی

در زلزله و بلایا

ايران جزء ده كشور بلاخيز دنيا است. حوادثي مانند سيل، زلزله، رانش زمين و آتش­سوزي­هاي گسترده از رويدادهايي هستند كه هر ساله منجر به مرگ ­و مير و آسيب­هاي جسمي و رواني هزاران انسان مي­شوند. اين حوادث در مدت زمان كوتاهي ظاهر مي­شوند و تاثيري كه بر روي زندگي افراد مي­گذارند طولاني مدت خواهد بود. در این راستا کارگاه آموزشی حمایت های روانی اجتماعی در زلزله و بلایا به پیشنهاد مرکز مشاوره دانشگاه تهران و با همکاری دفتر سلامت روانی اجتماعی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم تحقیقات و فناوری در روزهای 28 و 29 آذر ماه در محل باغ نگارستان دانشگاه تهران در حال برگزاری می باشد.

این کارگاه آموزشی با هدف ارتقاء دانش و مهارت کارشناسان مراکز مشاوره دانشگاه های وزارت علوم تحقیقات و فناوری در زمینه چگونگی مداخله در زلزله و بلایا با حضور حدود 50 نفر از متخصصان و کارشناسان مراکز مشاوره و تیم مدرسین متخصص دفتر سلامت روانی و اجتماعی وزارت بهداشت طی دو روز برگزار خواهد گردید. شرکت کنندگان در کارگاه پس از طی دوره آموزشی به مدت 2 هفته با پشتیبانی و هماهنگی وزارت بهداشت در مناطق زلزله زده خدمات تخصصی روان شناختی ارائه خواهند نمود.

در افتتاحیه این مراسم ابتدا آقای پیروی رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران به سابقه برگزاری اولین کارگاه آموزشی تخصصی پس از زلزله بم در سال 82 توسط دانشگاه تهران و ضرورت ارتقاء دانش و توانمندی متخصصان و کارشناسان و آمادگی آنان در هنگام بروز حوادث و بلایا نکاتی را اشاره داشتند. در ادامه نیز خانم دکتر صادقی مدیرکل مشاوره و سلامت وزارت علوم تحقیقات و فناوری با تاکید بر اهمیت برگزاری کارگاه های آموزشی تخصصی با شرایط جغرافیایی کشور به ظرفیت و نقش مراکز مشاوره دانشگاه ها جهت ارائه خدمات روان شناختی در بلایا و زلزله مطالبی را مطرح نمودند. همچنین در ادامه آقای اسدی معاون دفتر سلامت روانی و اجتماعی وزارت بهداشت و مدرس روز اول کارگاه آموزشی نکاتی درخصوص روند ارائه خدمات بهداشت روانی و حمایت های اجتماعی پس از بروز حوادث و بلایا در کشور پرداختند. لازم به ذکر است اکثریت شرکت کنندگان در کارگاه از اقدام بعمل آمده در زمینه توانمندسازی متخصصان مراکز مشاوره در زمینه ارائه حمایت های روانی اجتماعی در زلزله و حوادث غیر مترقبه با توجه به اهمیت موضوع تشکر و قدردانی نمودند.

در پایان کارگاه آموزشی گواهی مشترک از سوی دانشگاه تهران، دفتر سلامت روانی و اجتماعی وزارت بهداشت و دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم به شرکت کنندگان اعطا خواهد گردید.

کارگاه آموزشی حمایت های روانی اجتماعی در زلزله و بلایا ویژه

متخصصان و کارشناسان مراکز مشاوره دانشگاه های کشور