چهارشنبه 24 مرداد 1397 / 2018 15 Aug

1396/12/02

انتخاب مرکز مشاوره دانشگاه تهران به عنوان مرکز مشاوره ممتاز کشوری

در 29 امین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشگاه های کشور كه در تاریخ 29 و 30 بهمن ماه سال جاری در محل دانشگاه صنعتي اميركبير برگزار گردید، مرکز مشاوره دانشگاه تهران رتبه ممتاز کشوری را به خود اختصاص داد و با اعطاي لوح تقدير و تنديس از سوی معاون محترم وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویی وزارت علوم تحقيقات و فناوري جناب آقاي دكتر مجتبي صديقي و مدیر کل محترم دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان سركار خانم دكتر منصوره السادات صادقي مورد تشویق قرار گرفت .

خانم دكتر منصوره السادات صادقي مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امورد دانشجویان در حاشیه این گردهمایی عنوان نمودند مراکز مشاوره در سه سطح مراکز مشاوره ممتاز، نمونه و فعال امتیاز دهی می شوند که بر اساس فرم ها و گزارش های عملکرد  دریافتی از این مراکز، عملکرد آنها ارزیابی و امتیاز دهی می شود و دانشگاه ها بر حسب امتیاز و متناسب با جمعیت در هر رده مورد تقدیر قرار خواهد گرفت. در اين راستا مركز مشاوره دانشگاه تهران با كسب بيشترين امتياز و با اختلاف بالا رتبه ممتاز كشوري و پس از آن دانشگاه هاي فردوسي مشهد و شيراز در رتبه هاي بعدي عنوان مركز مشاوره برتر را كسب نمودند.