یکشنبه 30 اردیبهشت 1397 / 2018 20 May

1396/12/24

برگزاری جلسه پایان سال مرکز مشاوره دانشگاه تهران

جلسه پایانی سال 96 مرکز مشاوره دانشگاه تهران با حضور رئیس مرکز مشاوره دانشگاه، مدیر کل بهداشت روانی- اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، مدیر کل آموزشی دانشگاه تهران، رئیس مرکز تحقیقات دانشگاه علوم بهزیستی و روانشناختی، مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران و جمعی از کارکنان و متخصصان مرکز مشاوره و شعبات آن، روز چهارشنبه مورخ 23/12/96 در محل تالار امیر کبیر دانشگاه تهران برگزار شد.

در این مراسم حمید پیروی، رئیس مرکز مشاوره دانشگاه ضمن ارائه گزارش عملکرد مرکز مشاوره و شعبات آن در سال جاری، گفت: در سال 96 تعداد 7700 دانشجو به مرکز مشاوره مراجعه نموده اند که برای آن 40 هزار جلسه تشکیل شده است.

وی افزود: از جمله مهمترین اقدامات انجام شده در سال 96، شامل افزایش حمایت و پشتیبانی از فعالیت های کانون سلامت روان، راه اندازی خدمات مشاوره الکترونیک بر خط از طریق اپلیکیشن پیام مشاور، برنامه ریزی و ارائه خدمات خاص و تسهیلات ویژه دانشجویان با نیازهای خاص، ارائه خدمات مشاوره حقوقی به دانشجویان با همکاری اداره کل حقوقی دانشگاه، توسعه بهداشت روانی کارکنان دانشگاه، برگزاری دوره های آموزشی ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه،  همکاری با شهرداری و هلال احمر جهت کادر سازی و اگاهی لازم در مداخله در بلایا و حوادث است.

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه در ادامه گفت: شعار سال 1397 مرکز مشاوره دانشگاه، خود مراقبتی (slfe care) است و از کلیه متخصصان و همکاران مرکز مشاوره در این زمینه درخواست همکاری می نماییم. همچنین برای توسعه نهضت همکاری داوطلبانه بر اساس رویکرد اجتماع محور، کانون های دانشجویی همیاران سلامت را در مرکز توجه قرار داه ایم که تعداد کل اعضای آن در حال حاضر، 1250 نفر است.

در این مراسم همچنین، دکتر احمد حاجبی، مدیر کل سلامت روانی- اجتماعی وزارت بهداشت نیز درباره اهمیت خود مراقبتی و ارتباط آن با سواد سلامت روان در پیشگیری از هزینه‌های درمانی و اثر بخشی فعالیت‌های غیر رسمی در پیشگیری از اختلالات روانشناختی بر اساس برنامه سازمان بهداشت جهانی  به سخنرانی پرداخت.

در بخش دیگری از این مراسم، دکتر شریفی، مدیر کل محترم آموزشی دانشگاه با اشاره بر همکاری‌های بین معاونت آموزشی و مرکز مشاوره به ضرورت توجه به سلامت روان دانشجویان و دانشگاهیان در کنار تحصیل و وظایف معلمی تاکید و آمادگی آن اداره کل درخصوص اجرای برنامه های آموزشی ویژه اعضای محترم هیات علمی و کارکنان دانشگاه را اعلام کرد.

در پایان این مراسم از افراد شاغل در شعبات و دفاتر مرکز مشاوره شامل مشاوران، روانپزشکان، روانشناسان و همیاران برتر، تقدیر به عمل آمد

جلسه پایان سال مرکز

جلسه