یکشنبه 1 مهر 1397 / 2018 23 Sep

1397/02/08

برگزاری برنامه های هفته سلامت ويژه دانشجويان در دانشگاه تهران

به مناسبت هفته‌ی سلامت، مرکز مشاوره دانشگاه تهران ، برنامه‌ای را به منظور حساس سازی ذهنی دانشجویان نسبت به سلامت روان با همکاری کارشناسان مشاوره و همیاران سلامت، از تاریخ 3 لغایت 5 اردیبهشت ماه سال 1397 به مدت 3 روز در محوطه پردیس مرکزی دانشگاه تهران، جنب کتابخانه مرکزی، روبروی دانشکده حقوق برگزار نمود.

مرکز مشاوره دانشگاه در سال جاری برای دومین سال پیاپی در برنامه‌هایی که به مناسبت هفته سلامت دانشگاه برگزار گردید مشارکت نمود.

با توجه به اینکه شعار مرکز مشاوره دانشگاه تهران در سال 1397 «خود مراقبتی» می‌باشد، در برنامه‌های در نظر گرفته شده این مسئله لحاظ شده بود.

- انجام آزمون‌های روانشناختی و تفسیر آن و ارائه راهکار مناسب

- انجام تست خود مراقبتی و تفسیر آن توسط کارشناسان مشاوره

- انجام تست تنفس ریه برای افراد سیگاری(Smokerlyzer)

- بخش آشنایی با عوارض مصرف مواد مخدر با استفاده ار کیف مواد و ارائه توضیحات لازم در این زمینه توسط کارشناس مشاوره

- بخش سرگرمی و بازی‌های فکری

- شرکت در مسابقه خود مراقبتی و اهدای جوایز

این برنامه مورد استقبال بسیار زیادی از دانشجویان قرار گرفت، در پایان نیز به 56 نفر از افرادی که در مسابقه‌ی «خود مراقبتی» شرکت نمودند به قید قرعه جوایزی اهدا گردید.

.