یکشنبه 1 مهر 1397 / 2018 23 Sep

1397/02/23

کارگاه آموزشی مربیگری تیم سازی، تسهیل گری و برنامه بتا

کارگاه آموزشی مربیگری تیم سازی، تسهیل گری و برنامه بتا با حضور دکترحسن به نژاد،معاون دانشجویی دانشگاه تهران، دکتر سید ابوالحسن ریاضی معاون اموردانشجویان وزارت علوم، آقای حمید پیروی، رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران در روزهای 22 و 23 اردبیهشت 97 در محل باغ نگارستان برگزار شد.

دراین مراسم معاون دانشجویی دانشگاه تهران با اشاره به نقش همیارن در ارتقا سلامت روان در دانشگاه ها گفت:  تربیت مربیان همسان یکی از ایده های بسیار خوب مرکزمشاوره دانشگاه تهران است که با  همکاری وزارت علوم و ستاد مبارزه با مواد مخدر،این کارگاه شکل گرفته تا مربیانی تربیت شوندکه در دانشگاه های خودشان بتوانند با اقدامات خود زمینه  ارتقا سلامت روان دانشجویان را فراهم کنند. ایده اولیه این موضوع بسیارعالی است و امیدواریم برگزاری این کارگاه دو روزه به ارتقا این مهم منجر شود.

وی افزود: اعتقاد داریم این مربیان بطور بالقوه میتوانند زندگی یک فرد را نجات دهند به شرط اینکه آموزش لازم را بییند و شرایط لازم برای آنها فراهم شود. این کارگاه  در تمامی مناطق برگزار خواهد شد که شروع آن با منطق یک کشور است.

در ادامه معاون سازمان دانشجویان وزرات علوم گفت: رشد مراکز مشاوره در طی چهار سال اخیر چشمگیر بوده است. از سالهای قبل یک مرکز قدرتمندی بین دانشگاه ها به نام مرکز مشاوره دانشگاه تهران داشتیم. این مرکز در بسیاری از طرحهای ما پیشرو بوده و این امکان را فراهم آورده است که طرح ها را ابتدا در آنجا اجرا و پالایش کنیم و سپس در سایر نقاط گسترش دهیم.

وی افزود: مهمترین کاری که در طول این سالها انجام داده ایم، موضوع آموزش است که از طریق برگزاری این کارگاه ها در حال انجام آن هستیم.

در این مراسم رئیس مرکز مشاور ه دانشگاه تهران نیز به نقش همیاران سلامت و اهمیت آموزش آنها اشاره کرد و گفت:  این کارگاه با هدف اجتماع محور، برای آموزش همیاران است. همیاران بخشی از کانون دانشجویی است که زیر نظر مراکز مشاوره در دانشگاه فعال است و به عنوان دانشجویان بصورت داوطلب در زمینه سلامت روان همکاری می‌کنند.

وی افزود: برگزاری این کارگاه در راستای آموزش همیاران است و مربیان را برای آموزش همیاران پروررش می‌دهد. این آموزش تا کنون در زمینه شکست عاطفی، اختلالت رفتاری، خود کشی، مشکلات آموزشی و ... برگزار شده است. در این کارگاه شیوه رفتار صحیح به همیاران آموزش داده میشود.

آقای پیروی گفت: ایده برگزاری این کارگاه ها از  منطقه یک بوده است و قرار است در آینده در مناطق دیگر کشوری هم بر گزار شود. همچنین در روز دوم این کارگاه خانم دکتر صادقی مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حضور یافته و درخصوص ضرورت اهمیت آموزش دانشجویان همیاران سلامت روان و همچنین بهره گیری از ظرفیت نیروی داوطلب دانشجوئی نکاتی را مطرح کردند.