یکشنبه 31 تیر 1397 / 2018 22 Jul

1397/04/17

سومین نشست دانشجویان همیار سلامت

سومین نشست دانشجویان عضو کانو‌ن‌های دانشجویی همیاران سلامت روان دانشگاه با حضور آقای حمید پیروی، رئیس مرکز مشاوره دانشگاه؛ آقای دکتر رحمت‌اله اللهیاری، مدیرکل امور شاهد و ایثارگر دانشگاه؛ و جمعی از مسئولان و کارشناسان مرکز مشاوره و با شرکت دانشجویان عضو کانون همیاران سلامت روان پردیس‌های ابوریحان، فارابی، کشاورزی و منابع طبیعی، کوی پسران، خوابگاه فاطمیه و خوابگاه چمران در باغ موزه نگارستان برگزار شد.

آقای پیروی، رئیس مرکز مشاوره دانشگاه، ضمن تشکر از دانشجویان همیار برای فعالیت‌هایی که تاکنون در حوزه‌های مختلف بهداشت روان در کانون خود داشته‌اند بر لزوم حمایت‌ها از سوی مرکز مشاوره در خصوص فعالیت‌ها و برنامه‌های آتی کانون‌ها در سال تحصیلی جدید تأکید کرد.

در پایان نشست دانشجویان همیار سلامت روان نیز گزارشی از عملکرد فعالیت‌های کانون خود در پردیس‌ها و شعبات مرکز مشاوره ارائه کردند.