جمعه 27 مهر 1397 / 2018 19 Oct

1397/05/09

برگزاري نشست مشترك معاونين دانشجويي و مسئولان مراكز مشاوره دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران

در راستاي توسعه فعاليت مشترك دانشگاه هاي تهران و علوم پزشكي تهران، نشست مشتركي با حضور آقايان دكتر به نژاد، معاون محترم دانشجويي دانشگاه تهران و دكتر حلب چي معاون محترم دانشجويي و فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي تهران،‌ روساي مراكز مشاوره دانشگاه هاي مربوطه و برخي از مسئولين و مديران دو دانشگاه در روز يك شنبه مورخ 7/5/97 با دعوت مركز مشاوره دانشگاه تهران در محل اين مركز تشكيل گرديد. نظر به موضوعات مطرح شده در جلسه و نقطه نظرات اعضاي حاضر در خصوص ضرورت و تعامل هر چه بيشتر دانشگاه هاي مذكور به ويژه در زمينه فعاليت هاي بهداشت روان و سلامت دانشجويان، ‌با توجه به اشتراك فضاي فيزيكي مقرر شد تفاهم نامه همكاري در حوزه هاي مربوطه توسط معاونين دانشجويي دو دانشگاه منعقد و اجرائي گردد.

جلسه پس از بازديد اعضاي حاضر در جلسه از مركز مشاوره دانشگاه خاتمه يافت.

اعضاي حاضر:

1. آقاي دكتر به نژاد معاون دانشجويي دانشگاه تهران