پنجشنبه 22 آذر 1397 / 2018 13 Dec

1397/07/04

جلسه دبیرخانه مراکز مشاوره استان تهران

با توجه به آغاز سال تحصیلی و در پیشرو بودن هفته سلامت روان (18 لغایت 24 مهر ماه) و ضرورت هماهنگی اجرای برنامه های بهداشت روانی در سطح دانشگاه های استان تهران با نوجه به شعار روز جهانی بهداشت روانی « سلامت روان جوانان و نوجوانان: جهان در حال تغییر» جلسه دبیرخانه مراکز مشاوره استان تهران در روز چهارشنبه مورخ 4/7/97 با حضور بیش از 20نفر از رؤسای مراکز مشاوره دانشگاه های کشور در محل مرکز مشاوره دانشگاه تهران برگزار گردید.

در این جلسه با توجه به برنامه های در دست اجراء مراکز مشاوره از جمله هماهنگی اجرای استارت آپ ویکند سلامت روان دانشجویان ضرورت استفاده از اپلیکیشن پیگیری مددکاری و برنامه های هفته سلامت روان توسط رؤسای مراکز مشاوره تبادل نظر و گفتگو گردید.در بخش دیگری از برنامه با حضور نماینده استانداری تهران درخصوص نحوه تعامل و همکاری مراکز مشاوره در راستای اجرای برنامه بهداشت روانی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی بحث و گفتگو بعمل آمد.