نشست تخصصی تجارب، ایده ها و راهکارهای پیشگیری از مصرف مواد در محیط های دانشجویی
در این نشست خانم دکتر زهره عزیزی رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران به ایراد سخنرانی پرداختند. ایشان ضمن ابراز خرسندی از بازگشایی دانشگاه ها و خوش آمدگویی به نودانشجویان سال ۱۴۰۱ به اختصار در خصوص مشکلات دانشجویان در دوران پسا کرونا اشاره کرده و ضمن تاکید بر اهمیت سلامت جسم و روان دانشجویان بر مسئولیت اجتماعی دانشگاه برای ایجاد نشاط در محیط های خوابگاهی و دانشجویی تاکید کردند. در ادامه در خصوص دستاوردها و اقدامات انجام شده در دانشگاه تهران در راستای پیشگیری از مصرف دخانیات و مواد توضیحاتی را به شرح ذیل ارائه دادند:
- دستیابی به شاخصها و استانداردهای بین المللی برای دریافت گواهینامه اولین دانشگاه بدون دخانیات از سازمان بهداشت جهانی(WHO) و دبیرخانه کنوانسیون کنترل دخانیات کشور.
- کسب موافقت دفتر نمایندگی سازمان بهداشت جهانی (WHO) از دفاتر منطقه ای و مرکزی در ژنو برای برگزاری دوره های آموزشی بین المللی پیشگیری از مصرف دخانیات توسط مرکز مشاوره دانشگاه تهران هم ردیف با دانشگاه مک کواری استرالیا و دانشگاه جان هاپکینز.
- تولید محتواهای آموزشی در خصوص عوارض مصرف دخانیات و مواد در قالب، ویژه نامه، کتابچه ، بروشور، پوستر، اینفوگرافی و کلیپ و انتشار آن در فضاهای مجازی و رسانه های دانشجویی مثل کانال تلگرامی و اینستاگرامی.
- برگزاری نشست های تخصصی در خصوص عوارض و خطرات مصرف دخانیات و مواد با مشارکت سازمان های بین المللی.
- برگزاری کافه های سلامت در خصوص آشنایی با عوارض و پیامدهای مصرف مواد و دود دست دوم دخانیات
- راهاندازی پویش ها و پیمایش های دانشجویی در راستای اجرایی شدن طرح دانشگاه بدون دخانیات
در پایان خانم دکتر عزیزی ضمن تشکر از مشارکت فعال واحدهای مختلف از جمله معاونت دانشجویی، معاونت فرهنگی، اداره کل امورخوابگاه ها، نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، بسیج اساتید، بسیج دانشجویان وکانون همیاران سلامت روان به تشریح اهمیت نقش خانواده ها در پیشگیری از آسیب های اجتماعی دانشجویان پرداختند و بر ارتباط خانواده ها با دانشگاه در قالب" انجمن خانواده و دانشگاه" تاکید کردند.
نظر شما :