نشست مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی منطقه ۱ دانشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران
کسب رتبه های "برتر و فعال کشوری" توسط ۵ دانشگاه منطقه یک وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دلیل عملکرد مناسب در ارزیابی های عملکرد سال۱۴۰۱
نشست مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی منطقه 1 دانشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران
این نشست در روز شنبه 18 شهریورماه 1402 با حضور آقای دکتر نعیمی، مدیر کل محترم دفتر مشاوره و سبک زندگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مدیران مراکز مشاوره وسبک زندگی دانشگاه های منطقه ی یک برگزار گردید.
دکتر زهره عزیزی مدیر مرکز مشاوره دانشگاه تهران و دبیر مراکز مشاوره دانشگاه های منطقه یک کشور، ضمن عرض تبریک به مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه های علامه طباطبایی، امیرکبیر، امام حسن مجتبی علیه السلام (پلیس)، دانشگاه امام صادق علیه السلام برای کسب رتبه های نمونه و فعال کشوری از مدیران حاضر دعوت به عمل آورد تا در مورد برنامه های در دست اقدام برای نودانشجویان و ارتباط دانشگاه با خانواده ها گزارش مختصری ارائه دهند.
در ادامه هریک از مدیران با ارائه گزارش مختصری از اقدامات انجام شده، برنامه های پیش بینی شده از جمله همایش دانشجویان نوورود، ارتباط با والدین و جذب داوطلبان همیار سلامت روان، اجرای طرح پایش سلامت روان و شناسایی دانشجویان در معرض خطر، طرح پات و ... را بیان کردند.
سپس خانم دکتر زهره عزیزی با تاکید بر اهمیت تشکیل انجمن خانه و دانشگاه و استمرار ارتباط با والدین در طول تحصیل دانشحویان به منطور افزایش حمایت و مراقبت صحیح والدین از فرزندان، به برنامه های مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران اشاره کردند.
آقای دکتر نعیمی، مدیر کل محترم دفتر مشاوره و سبک زندگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بر لزوم همکاری همه مدیران و مهرفی همیاران سلامت روان فعال برای شرکت در نشست همیاران سلامت روان که 11 ال 14 ام مهرماه در دانشگاه اصفهان برگزار می گردد، تاکید کردند و ضمن برشمردن موادی از آیین نامه جدید تاسیس مراکز مشاوره و سبک زندگی و لزوم رعایت بر اهمیت استفاده یکپارچه مراکز مشاوره دانشگاه ها از نرم افزار سام و امکان ثبت کلیه عملکردها در آن، بر این موضوع که رتبه بندی مراکز از طریق اطلاعات ثبت شده در همین سامانه انجام می گیرد، تاکید کردند.
سپس بر ضرورت انجام طرح پایش سلامت روان از طریق سامانه سجاد و اجباری بودن طرح برای نو دانشجویان و دانشجویان خوابگاه ها اشاره کردند. ایشان عنوان کردند که برای پیشگیری ازافت تحصیلی دانشجویان، اجرای طرح پات از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
در پایان آقای دکتر نعیمی به تاریخچه تصویر دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه در شورای عالی انقلاب فرهنگی، برگزاری رویدادهای دانشجویی خلاقانه با هدف مشارکت ایشان در مدیریت مسائل دانشجویی و آئین نامه همیار دانشجو اشاره کردند.
کسب رتبه های "برتر و فعال کشوری" توسط ۵ دانشگاه منطقه یک وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دلیل عملکرد مناسب در ارزیابی های عملکرد سال۱۴۰۱
با سلام و احترام ضمن عرض تبریک و تشکر از تمامی کارشناسان، مددکاران، روان شناسان ، مشاوران و روانپزشکان خدوم و دلسوز مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران و کلیه شعب وابسته که به حق با تلاش های شبانه روزی در سال ۱۴۰۱ حماسه آفریدند و افتخاری بر افتخارات دانشگاه افزودند ، بدینوسیله مراتب تقدیر و تشکر خود را از تمامی مدیران زحمتکش و دلسوز مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه های منطقه یک و همکارانشان ، به ویژه دانشگاه هایی که در کشور افتخار آفریدند، تقدیم می نمایم:
۱. جناب آقای دکتر مهدی وجدانی مدیر محترم مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علامه طباطبایی در رده 12000 تا 18000 با عنوان مرکز " نمونه کشوری"
۲. سرکار خانم دکتر ساره ایزدیان مدیر محترم مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رده 12000 تا 7000 با عنوان مرکز "نمونه کشوری"
۳. جناب آقای داوود نوبخت مدیر محترم مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه امام حسن پلیس در رده 3000 تا 7000 با عنوان مرکز " فعال کشوری"
۴. جناب آقای سلمان زالی دانشگاه امام صادق(ع) در رده دانشجویی زیر 3000 با عنوان مرکز " فعال کشوری"
با آرزوی سلامتی و توفیقات روز افزون
دکتر زهره عزیزی مدیر مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران و دبیر مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی منطقه یک کشور
نظر شما :