چهارمین نشست مجازی آموزشی مداخلات کاهش آسیب در اختلالات مصرف مواد در چهارچوب کنفرانس تعامل و اقدامات اعتماد ساز در آسیا (CICA)در تاریخ ۲۱ آبان ماه ۱۴۰۳ برابر با ۱۱ نوامبر ۲۰۲۴برگزار شد.

۲۲ آبان ۱۴۰۳ | ۱۵:۲۳ کد : ۴۴۴۵۴ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۷۰
چهارمین نشست مجازی آموزشی مداخلات کاهش آسیب در اختلالات مصرف مواد در چهارچوب کنفرانس تعامل و اقدامات اعتماد ساز در آسیا (CICA)در تاریخ ۲۱ آبان ماه ۱۴۰۳ برابر با ۱۱ نوامبر ۲۰۲۴برگزار شد.

چهارمین نشست مجازی آموزشی مداخلات کاهش آسیب در اختلالات مصرف مواد در چهارچوب کنفرانس تعامل و اقدامات اعتمادساز در آسیا  (CICA)در تاریخ 21 آبان ماه 1403 برابر با 11 نوامبر 2024 با حضور نمایندگان ستاد مبارزه با مواد مخدر جمهوری اسلامی ایران و جمعی از متخصصان حوزه کاهش آسیب در اختلالات مصرف مواد در محل مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برگزار گردید.

در افتتاحیه این نشست، جناب آقای دکتر حمیدرضا رفیع پور تهرانی رئیس اداره حقوق بین الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نشست و تشکر از شرکت کنندگان کشورهای عضو کنفرانس تعامل و اقدامات اعتماد ساز در آسیا  (CICA) مسئله اعتیاد و اختلالات مصرف مواد را یکی از چالش های بزرگ اجتماعی، بهداشتی و اقتصادی عنوان کردند که میلیون ها نفر در سراسر جهان تحت تاثیر این معضل قرار دارند و جوامع و نظام های بهداشتی را تحت فشار قرار می دهند و هدف از برگزاری این نشست را فرصتی برای به اشتراک گذاری اطلاعات علمی و تجربیات عملی در راستای ارتقای مهارت ها و ارائه رویکرد های نوین و موثر در حوزه کاهش آسیب دانستند و عنوان نمودند این برنامه آموزشی مجازی در چهارچوب تعهدات و همکارهای جمهوری اسلامی ایران در سازمان منطقه ای چند جانبه کنفرانس تعامل و اقدامات اعتمادساز در آسیا  (CICA)برگزار می گردد و اظهار امیدواری کردند که با ایجاد فضای تعاملی بهترین شیوه در عمل برای کاهش آسیب فراهم شود.

سپس، سرکار خانم دکتر سمیه شاهمرادی رئیس مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران، مصرف مواد و اعتیاد را یکی از آسیب های اجتماعی مهم در سطح بین المللی دانستند که تبدیل به دغدغه ای مهم برای سیاست گذارن و برنامه ریزان شده است، ایشان رویارویی با این مسئله را مستلزم مواجهه ایی نظام مند، علمی و یکپارچه عنوان کردند، و خاطر نشان نمودند که این مهم بر پایه اقدامات پژوهش محور و پژوهش های اقدام محور میسر خواهد شد، در ادامه اظهار کردند مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران در راستای تاثیرگذاری و مسئولیت پذیری اجتماعی خویش تلاش می کند با همکاری های بین سازمانی در سطح ملی و بین المللی در این مسیر راهگشا باشد.

 و اظهار امیدواری نمودند که این کارگاه آموزشی بتواند دستاوردهای جدیدی در حوزه کاهش آسیب در اختلالات مصرف مواد را به اشتراک بگذارد تا زمینه اقدامات مشترک به طور همزمان در سطح منطقه فراهم آورد.

سپس دکتر مجید قربانی مدیر کل درمان و حمایت های اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور به بیش از دو دهه سابقه جمهوری اسلامی ایران در برنامه های کاهش آسیب اشاره کردند و آن را از اولویت های مهم ستاد مبارزه با مواد مخدر دانستند. همچنین ایشان به تشریح  فعالیت مراکز کاهش آسیب در سراسر کشور پرداختند و در ادامه به نحوه ارائه خدمات درمانی و مشاوره برای گروه های خاص و ویژه اشاره کردند.

سپس اساتید این حوزه به تشریح برنامه های مداخلات کاهش آسیب و چالش های آن در ایران و خاورمیانه پرداختند و نقش فناوری های نوین و درمان های جایگزین را مورد تبیین و بررسی قرار دادند.


نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.